Skoči na glavno vsebino

Šola razpolaga z učbeniškim skladom, s katerim omogoča izposojo učbenikov učencem od 1. do 9. razreda. Učenci si lahko izposodijo komplet učbenikov za tekoče šolsko leto. Izposoja je brezplačna, zato pa mora učenec skrbno ravnati z učbeniki in jih ob koncu šolskega leta vrniti nepoškodovane. Če učenec vrne poškodovan ali uničen učbenik, mora učbenik odkupiti. UČBENIKI MORAJO BITI ZAVITI!

V šolskem letu 2019/20 nabavo učnih gradiv za 1. in 2. razred krije Ministrstvo za šolstvo in šport. Vsi učenci OŠ Pivka postanejo ob vstopu v šolo uporabniki učbeniškega sklada OŠ Pivka, zato ne bomo izdajali naročilnic za izposojo učbenikov. Če si kdo od učencev ne želi izposoditi učbenikov iz učbeniškega sklada, naj se oglasi v šolski knjižnici in to pisno sporoči. Prav tako naj starši do 20. 6. sporočijo, če bodo sami kupili delovne zvezke, ki jih namerava v mesecu septembru nabaviti šola (biologija 8. in 9. razred).

Učencem tudi ne bomo izdajali natisnjenega seznama delovnih zvezkov in potrebščin za šolsko leto 2019/20. Seznam posredujemo v elektronski obliki. Če kdo nima možnosti si seznam natisniti, naj se oglasi v šolski knjižnici, kjer mu ga bomo izročili.

Delovne zvezke in potrebščine starši kupijo v knjigarni ali jih naročijo pri ponudnikih preko spleta in jih dobijo domov v paketu po pošti. Šola ne določa cen, ampak samo prevzema cene, ki jih posredujejo založbe. Za pravilnost podatkov naročil delovnih zvezkov in potrebščin ponudnikov ne odgovarjamo!

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za šolsko leto 2019/20 – Osnovna šola Pivka

seznam učbenikov – OŠ Pivka, 2019-2020

Seznam delovnih zvezkov, ki jih kupijo učenci sami – OŠ Pivka, 2019-2020

Potrebščine, ki jih kupijo učenci sami – OŠ Pivka

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za šolsko leto 2019/20 – podružnična šola Šmihel

Seznam učbenikov – podružnica Šmihel, 2019 20

Seznam del. zvezkov, ki jih učenci kupijo sami -podružnica Šmihel, 2019-2020

Potrebščine, ki jih kupijo učenci sami – podružnična šola Šmihel

 

(Skupno 3.432 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost