Skoči na glavno vsebino

ČETRTI DAN

Za nami je še zadnji dan v Črmošnjicah. Spoznavali smo vremenske pojave in si ogledali vremensko hišico. Izdelovali smo origami in se preizkusili  v orientacijskem tekmovanju. Prosti čas smo preživljali na igrišču, gugalnicah, v peskovniku in gradnji stolpov iz lesenih gradnikov. Domov se vrnemo jutri –  petek, 30.9.2016, okrog 16.30.

TRETJI DAN V ČRMOŠNJICAH

Tudi danes smo se zbudili z jutranjo telovadbo. Ves dan nas je spremljalo toplo sonce. V peskovniku smo ustvarjali mini Črmošnjice, sankali smo se po travi in vozili v vozičkih. Zvečer smo na zvezdnem nebu poiskali Veliki voz, Mali voz, Severnico, Kasiopeo in Mlečno cesto. Aktivno smo preživeli dan in zvečer sladko zaspali.

DRUGI DAN V ČRMOŠNJICAH

Toplo jesensko vreme nas je spremljalo ves dan v naših narovoslovno-športnih dejavnostih. Učenci so se naučili belokranjski ples, po načrtu so sestavili klopotec in se orientirali v okolici doma Lipa. Vsi so zdravi in zadovoljni.

PRVI DAN V ČRMOŠNJICAH

Za nami so prve popoldanske aktivnosti. Učenci so razdeljeni v tri skupine. V prvi skupini so iskali in spoznavali živali v potoku, v drugi skupini so se preizkušali v plezanju na umetni plezalni steni, v tretji skupini so spoznavali osnove lokostrelstva. Dan smo zaključili z večernim sprehodom po vasi.

 

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost