Skoči na glavno vsebino

Z eTwinning projektom smo začeli v mesecu novembru. Tema projekta je WELLBEING HEROES. Učence spodbuja k razmišljanju, na kakšen način in s katerimi aktivnostmi lahko sami poskrbijo za dobro počutje.

V času do maja smo izvedli štiri aktivnosti. Zadnja aktivnost se je odvila v ponedeljek, 27. 5. 2024, ko smo z učenci imeli videokonferenco. Povezali smo se s tremi osnovnimi šolami z Malte. Skupaj smo imeli zajtrk. Vsaka šola je predstavila svojo tradicionalno hrano, ki jo učenci navadno jedo za zajtrk. Med zajtrkovanjem so učenci povedali, katera aktivnost v projektu jim je bila najbolj všeč in zakaj. Naši učenci so z zanimanjem opazovali učence, ki nosijo uniforme. Učenci z Malte so občudovali naš velik, svetel razred, poln razigranih otrok.

Projekt je vsem prinesel nove izkušnje in vedenje, da se določeno aktivnost lahko izpelje na svež, drugačen način. Spoznanje, da so nekje daleč učenci, ki izvajajo isto aktivnost na podoben način kot mi, vzbuja v naših učencih radovednost in zavedanje, da smo vsi med seboj povezani.

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 2)
Dostopnost