Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši! Obveščamo Vas, da se s posebnim sklepom ministrice za izobraževanje, znanost in šport, Simone Kustec, v osnovnih šolah podaljšujejo jesenske počitnice za en teden, torej do 6. 11. 2020. V kolikor se epidemiološka slika v državi ne bo izboljšala, obstaja možnost, da bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo potekalo na daljavo. Med učenci smo ponovno preverili opremljenost z računalniki in internetno povezavo in večjih težav nismo zaznali, razen pri posameznikih, ki jim bomo pomagali s šolsko opremo. Še vedno pa nam lahko sporočite, če imate težave z opremo ali dostopom do interneta ma meta.kirn@os-pivka.si.

Drage učenke in učenci! Kot je sporočila ministrica podaljšanje počitnic za teden dni  še ne pomeni, da bo podaljšano tudi šolsko leto in da bomo ta teden lahko nadoknadili znotraj trajanja šolskega leta. Prav tako kot ministrica vam tudi mi želimo, da  izkoristite podaljšane počitnice za igro, branje, ustvarjanje, gibanje … Ostanite v učni formi, berite, ponavljajte snov, poglejte kakšen poučen film. Prav tako ne pozabite  na športno kondicijo, saj ta pripomore k zdravju in dobremu počutju.

V  tem tednu vas bodo razredniki povabili k razgovoru preko eAsistenta, na spletni strani pa bomo objavili aktivnosti, ki jih  lahko izvajate v prostem času.

Ostanite zdravi, upoštevajte vse priporočene ukrepe, da se čimprej vrnemo v šolske klopi!

Vodstvo šole

(Skupno 305 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost