Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Ker prihaja do zapletov pri prijavi/odjavi prehrane, predvsem subvencionirane,  in posledično do reklamacij na izdane položnice, vas ponovno obveščamo o naslednjem:

  • Subvencionirana prehrana ne pomeni, da vam obroka ni potrebno odjaviti. V kolikor otrok manjka in prehrane ne odjavite pravočasno, se obrok beleži kot neodjavljen, kar posledično pomeni, da se vam ga zaračuna. Pod rubriko Šolska prehrana je to omenjeno dvakrat, in sicer:
  • v 25. točki  Pravil šolske prehrane na http://www.os-pivka.si/files/2020/10/P-R-A-V-I-L-A-2020.pdf
  • pod Prijava in odjava šolske prehrane na http://www.os-pivka.si/prijava-in-odjava-solske-prehrane/
  • Ravno tako poudarjamo, da ste starši dolžni odjavljati/prijavljati prehrano v e-Asistentu. Na to ste bili opozorjeni konec meseca januarja (prva triada, natančneje 31.1.2021) in kasneje še ostali starši, pred začetkom pouka v mesecu februarju, da preglejte, ali so prijave natančne in točne.  
  • V kolikor želite, da se vašega otroka odjavi od prehrane, morate to sporočiti bodisi v računovodstvo bodisi vodji prehrane, in to pisno (po e-mailu ali pa preko obrazca Preklic prijave na šolsko prehrano, ki ga dobite na spletni strani šole pod Dokumenti in obrazci), saj je potrebno opraviti spremembe v e-Asistentu.

Torej, v kolikor se obroka pravočasno ne odjavi, reklamacija ni upravičena. Prosimo, da se v prihodnje držite zapisanih pravil.

S spoštovanjem, Anja Kotar.

(Skupno 194 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost