Skoči na glavno vsebino

Tudi danes smo imeli prelepo sončno vreme. Po zajtrku smo uredili sobe in odšli novim dogodivščinam naproti.

Ena skupina je spoznavala osnove lokostrelstva in se v streljanju tudi preizkusila. Seveda smo preizkusili tudi ZIP in bilo je super.

Druga skupina se je odpravila v gozdiček in raziskovala. Razmišljali smo, kako se živali pripravljajo za zimo. Kako se pozimi hranijo, kdo pozimi spi in še … Iskali smo sledi in ugotavljali čigave so. Potem pa smo se prelevili v polhe in veverice in si pripravili zimsko domovanje. Bilo je super. Naredili smo nadvse lične in trdne brloge.

Po dobro opravljenem izzivu smo se odpravili na kosilo, ki nam je zelo teknilo. Danes so nas kuharice postregle s pire krompirjem in pečeno piščančjo kračko. Vedno imamo na jedilniku tudi juho in solato. Njami.

Po kosilu in kratkem počitku, smo se lahko igrali na igrišču ali pa se družili kar v sobah. Večina nas je zunaj preživela lepe trenutke. Imamo veliko igral, žoge in seveda prijatelje. Še nekdo nas je prišel obiskati.

Popoldan pa spet novi izzivi. Dopoldanski lokostrelci smo se učili uporabljati zemljevid in se orientirati v okolici doma. To ni tako lahka naloga. Ampak nam je uspelo.

Dopoldanski polhi in veverice pa smo popoldan odšli ponovno v gozd. Dobili smo šotorsko krilo in tri vrvice. Izdelali smo svoj bivak, ki nas bi ščitil pred dežjem in vetrom. Imenitno nam je uspelo.

Bili smo utrujeni ampak zadovoljni.

Danes smo imeli odlično večerjo – LIPA BURGER. mmmm

Po večerji je ena skupina zakurila ogenj in zapela ob prasketanju zubljev.

Druga skupina pa si je za filmski večer izbrala Kekca.

Lahko noč, se beremo jutri .

Veliko poljubčkov,
treješolci.

(Skupno 494 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost