Skoči na glavno vsebino

MAJ

JEDILNIK 20. 5. – 27. 5. 2024

JEDILNIK 13. 5. – 17. 5. 2024

JEDILNIK 6. 5. – 10. 5. 2024

Spoštovani starši!

Pozorno si preberite pravila šolske prehrane, ki so objavljena v novi šolski publikaciji.

Prijava ali odjava na šolsko prehrano NI VEČ MOŽNA S KLICEM V ŠOLSKO KUHINJO. Odjavo ali prijavo lahko opravljate na e-asistentu.

Ravno tako je novost pri razdeljevanju kosil. Zaradi lažjega pretoka,  je vzpostavljen urnik, otroci pa so dobili obeske, s katerimi se evidentirajo pri razdelilnem pultu.  Prosimo, da vzpodbujate svojega otroka, da ima obesek vedno s seboj, saj le tako lahko zagotavljamo nemoteno delitev.

V kolikor bo učenec pozabil obesek, bo kosilo prejel ob 13.15 uri. Nikakor to ne pomeni, da otrok, če je prijavljen na kosilo,  kosila ne bo dobil.

Če učencu obesek, ki pa ni namenjen igranju,  razpade ali pa se pokvari, naj obvesti svojo razredničarko ali pa vi obvestite vodjo prehrane (Maja Mladenović), da čim prej dobi novi obesek. Stari obesek naj učenec prinese razredničarki.

V primeru, da se obesek izgubi, bomo počakali nekaj dni, če se mogoče najde, sicer bo novi/nadomestni obesek plačljiv in sicer v vrednosti 5 EUR.

OPOZORILO!

Ugotavljamo, da imate starši težave s prijavami/odjavami prehrane v eAsistentu. V kolikor težave ne odpravite sami, se obrnite neposredno na eAsistent in sicer na e-mail naslov: starsi@easistent.com ali na telefonsko številko 01 777 33 99.

(Skupno 38.307 obiskov, današnjih obiskov 6)
Dostopnost