Skoči na glavno vsebino

5. dan

Med uradnim zaključkom 6. mednarodnega športno-kulturnega tedna so se gosti iz Pivke in Duracha gostiteljem zahvalili za prijaznost, gostoljubnost in zanimiv program, italijanski otroci pa so svojim gostom izročili izdelke, ki so jih izdelali med torkovo likovno delavnico. Pred odhodom domov pa so posadili še drevo prijateljstva. Učence sta spremljali učiteljici Tanja Stavanja in Jelka Čeligoj.

4. dan

Učenci so dan začeli na šoli v Segonzanu, nato pa so se po zelo strmi poti spustili mimo gradu prav do dna doline. Pot jih je potem vodila do razgledišča, kjer so lahko občudovali, kar so skozi tisočletja oblikovali ledeniki in voda. Dan so zaključili s plesom in druženjem.

3. dan

Iz šole v Verli smo se po strmi poti povzpeli do športnega centra Masen, kjer so se odvijale različne športne aktivnosti.

2. dan

Učenci so dopoldne sodelovali v likovni in športni delavnici, popoldne pa so učenci vseh treh šol predstavili svoj kraj in svojo šolo. Program je bil pester. Naši učenci so zapeli pesem o prijateljstvu, zaigrali na frajtonarco, s čimer so še posebej navdušili nemške poslušalce, zaključili pa so z glasbo, ki jo poslušajo mladi.

Učenci so srečno prispeli v Cembro in so že pri družinah.

(Skupno 873 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost