Skoči na glavno vsebino

ČETRTEK, 26.9.2019

Dopoldne so učenci izvajali dejavnosti, ki jih v tem tednu še niso imeli na urniku. Po kosilu smo se odpeljali v Semič in si ga ogledali. Predstavili so nam tudi učni sadni vrt. Izlet v Belo Krajino smo zaključili s sprehodom ob reki Krupi in njenem izviru.
Zvečer smo bučno navijali za našo odbojkarsko reprezentanco!

  

SREDA, 25.9.2019

Sončno jutro nas je zvabilo na igrišče k jutranji telovadbi. Dan je bil večinoma športno obarvan. Učenci so imeli tekmovanje v orientaciji, svoje spretnosti so preizkusili na plezalni steni, na igralih so urili ravnotežje in se pomerili v streljanju z lokom. Tudi oblačno in deževno popoldne nas ni zadržalo v domu. Oblekli smo palerine, obuli škornje in ob potoku vozili splave in preizkušali mlinčke. Preživeli smo zanimiv dan.

 

 

TOREK, 24.9.

Drugi dan našega bivanja v Črmošnjicah nas je razveselilo jasno vreme. Večina dejavnosti je potekala na prostem. Učenci so spoznavali osnove orientacije, vremenske pojave, v potoku preizkušali mlinčke in splave, se vozili s sankami in vozičkom ter raziskovali naravo na učni poti ob Divjem potoku.
Večer smo zaključili z nočnim pohodom s petrolejkami na Topli vrh. Vsi učenci so zdravi in zadovoljni.

   

  

PONEDELJEK, 23.9.

Učenci so v Domu Lipa takoj po prihodu preizkusili igrala, ki so postavljena v okolici doma. Po kosilu so si uredili sobe in se pripravili na popoldanske dejavnosti. Razdelili so se v tri skupine. Čeprav je deževalo, so aktivno delali. Dejavnosti se bodo preko tedna izmenjevale tako, da bodo vsi učenci opravili vse naloge. Po večerji so igrali družabne igre in polni novih vtisov hitro zaspali.

(Skupno 2.480 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost