Skoči na glavno vsebino

Spoštovani!

Do začetka novega šolskega leta je samo še en teden. Priprave nanj so v polnem teku.

Za lažji začetek vam posredujemo nekaj napotkov. Informacije bomo sproti dopolnjevali oz. vas o vseh spremembah obveščali.

Prvi šolski dan bo v petek, 1. septembra 2023. Učenci od 2. do 9. razreda začnejo s poukom ob 8.15 in ga vsi končajo po 4. šolski uri, ob 11.45. Prvi dve uri bosta namenjeni razrednim uram, ostali dve pa po urniku. Učenci naj s seboj prinesejo šolsko torbo, peresnico, mapo, beležko ter šolske copate oz. potrebščine po morebitnih dodatnih navodilih učiteljic.

  • 1. september 2023 bo pomemben dan tudi za prvošolce, saj bojo prvič prestopili šolski prag. Starši ste informacijo o sprejemu že prejeli. Vabimo vas na sprejem ob 11.00, ki bo v večnamenski športni dvorani Skala. 
  • Učenci vozači pridejo v šolo skladno z voznim redom avtobusov, ki ostaja enak in je objavljen na šolski spletni strani.

Samo 1. septembra pa bodo avtobusni ODVOZI potekali po spodnjem voznem redu.

Drugega odvoza ta dan NI.

NOMAGO:

Odvoz za linijo Selce ob 12.00

Odvoz linija Juršče in Zagorje ob 12.10

Podružnica Šmihel – odvozi 12.00 do 12.10

EDO TOURS:

Odvoz linija Slovenska vas, Gradec ob 12.00

Odvoz linija Kal, Narin, Mala Pristava ob 12.10

  • Jutranjega varstva prvi dan ne bo. Izvajati ga bomo začeli v ponedeljek, 4. septembra 2023. Potekalo bo od 5.45 dalje. Za varstvo vozačev bo poskrbljeno.
  • Urniki oddelkov bodo do začetka pouka dostopni preko eAsistenta.
  • Prvi šolski dan bo organizirana šolska malica za vse učence, kosila in popoldanske malice pa ne bo. Za učence, ki bodo v podaljšanem bivanju dlje časa, naj imajo po potrebi s seboj kakšen prigrizek.

ŽELIMO VAM PRIJETEN ZAČETEK NOVEGA ŠOLSKEGA LETA!

Kolektiv OŠ Pivka

(Skupno 907 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost