Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Priprave na novo šolsko leto 2020/21 so že v teku.
Izbirni postopek za obvezne izbirne predmete za učence, ki v letošnjem letu obiskujejo 6., 7. in 8. razred in neobvezne izbirne predmete za učence, ki v letošnjem letu obiskujejo 3., 4., 5. razred, poteka preko spletne aplikacije eAsistent za starše.  Aplikacija bo odprta od 18. aprila do 4. maja 2020. Za izvedbo izbirnega postopka mora imeti vsaj eden izmed staršev vsaj osnovni brezplačen paket eAsistent. Če se še vedno niste uspeli prijaviti v eAsistent za starše, pišite na meta.kirn@os-pivka.si.

Postopek prijave za neobvezne izbirne predmete:

  1. Preberite si navodila in predstavitve obveznih izbirnih predmetov, ki jih ponuja šola za naslednje šolsko leto. Pod vsakim izbirnim predmetom je v okvirčku še nagovor učiteljev učencem.
  2. Prijavite se v eAsistent za starše.
  3. Na desni strani pod rubriko Izbirni predmeti kliknite moder gumb Uredi.
  4. Po navodilih rangirajte vsaj pet obveznih izbirnih predmetov, ki bi jih vaš otrok obiskoval  v naslednjem šolskem letu.

Postopek prijave za neobvezne izbirne predmete:

  1. Preberite si navodila in predstavitve neobveznih izbirnih predmetov, ki jih ponuja šola za naslednje šolsko leto.Pod vsakim izbirnim predmetom je v okvirčku še nagovor učiteljev učencem.
  2. Prijavite se v eAsistent za starše.
  3. Kliknite na modri gumb Izberi predmete in sledite navodilom.
  4. Po navodilih rangirajte vsaj tri neobvezne izbirne, ki bi jih vaš otrok obiskoval  v naslednjem šolskem letu.
(Skupno 171 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost