Skoči na glavno vsebino

Na OŠ Pivka so učenke in učenci z učiteljicami in učitelji prikorakali do konca še enega šolskega leta. V petek, 14. junija 2019, so v športni dvorani Skala delček vsega, kar jih je letos povezovalo, na predpočitniški šolski prireditvi delili z drugimi.

Prireditev je bila preplet razposajene pesmi, besed in plesnih korakov učencev od 1. do 9. razreda. Člani in članice glasbenega krožka šole, otroškega in mladinskega pevskega zbora ter instrumentalni sestavi učencev so večer bogatili z ubranim petjem in z glasbenimi vložki. Učenci posameznih razredov so z recitacijami in deklamacijami širino vsega, kar znajo, ujeli v besede, plesne skupine pa so navdušile s skrbno pripravljenimi koreografijami. Ker po šolskih poteh učenci ne korakajo sami, jih je s pesmijo v počitniške dni pospremil tudi učiteljski pevski zbor. Konec šolskega leta sovpada z dnevom državnosti, zato je bil obeležen tudi prihajajoči 25. junij, ki nas opominja, da morajo biti misli vseh nas usmerjene tudi v domovino, saj nam ta nudi zavetje in svobodo pri doseganju tistega, kar si najbolj želimo.

Druženje smo zaključili z dobrimi željami, ki naj nas vodijo po počitniških poteh – naj te prinesejo nove podvige, razigranost, čas za počitek in na obraze smehljaj, jeseni pa naj nas srečno pripeljejo nazaj.

(Skupno 296 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost