Skoči na glavno vsebino

4.dan
Tudi v Črmošnjice je posijalo sonce. Dopoldan smo izdelovali mlinčke in jih postavili v Divji potok. Med kamenjem v potoku smo spretno vodili splave z zakladom. Po načrtu smo izdelovali klopotce in jih preizkušali na vrtu pred domom.
Po kosilu smo se z avtobusom odpeljali v Semič. Ogledali smo si muzej, sadovnjak in izvir reke Krupe. Dan smo zaključili z igrami na igrišču pri domu Lipa.
V petek se bomo z novimi znanji in prijetnimi vtisi vrnili domov okrog 16.30.

3. dan
Tudi v sredo nismo dočakali sončnega vremena. Kljub temu smo ves dan navdušeno raziskovali. Na sprehodu smo si ogledali Črmošnjice in naredili maketo vasi. Preizkušali smo, kako se gibljejo voziček, sanke in avtomobilček. Preizkusili smo se tudi v lokostrelstvu. Po večerji smo se igrali s kockami in družabnimi igrami.

2.dan
Zbudili smo se v oblačno jutro, a to ni pokvarilo naše raziskovalne vneme. Dopoldne smo preizkušali naše spretnosti na plezalni steni. Učili smo se tudi o vesolju in spoznavali ples nebesnih teles. Po kosilu smo nadaljevali z iskanjem živalic v potoku in se orientirali v okolici doma Lipa. Zvečer smo razvijali svoje ročne spretnosti s tehniko origami. Dobre volje smo se odpravili spat v pričakovanju novega dne.

1. dan
Srečno in dobre volje smo prispeli v Črmošnjice. V oblačnem popoldnevu smo izvedli prve dejavnosti. V potoku smo iskali živa bitja, spoznavali smo osnove orientacije, zvečer pa smo šli na sprehod s petrolejkami. Svež zrak je poskrbel, da smo prijetno utrujeni zaspali

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost