Skoči na glavno vsebino

Zbrali smo nekaj utrinkov pestrega prvega dne.

 

»Danes smo se odpravili v zimsko šolo v naravi. Vozili smo se približno eno uro in pol. Ko smo prispeli, smo odšli takoj na smučišče. Tam smo imeli prvi preizkus smučanja in ko sem bila na vrsti, sem zelo smešno padla. Še jaz sem se smejala.« (Lana)

»Jaz sem danes doživel veliko vzponov in padcev. Učitelja smučanja sta bila stroga in sta vztrajala, da ne odnehamo prehitro. Učitelja sta vztrajala in vztrajala in ratalo jima je. Naučil sem se smučati.« (Jovan)

»Po dveh urah so me začele bolet noge, ampak sem stisnil zobe in še nekaj časa smučal. Na smučišču smo imeli zahtevnega profesorja, poveljnika, generala, učitelja Jureta.« (Vili)

»Dali so me v prvo skupino, a so me skoraj dali v drugo, saj si nisem znal dati gor rokavic. Šli smo na večerjo, kjer so se osebe z nedoločeno identiteto drle kot v živalskem vrtu, zato smo mogli pisati spis. Vsi smo se jim lepo zahvalili.« (Dimitrij)

»Sledili smo učiteljem, izvajali različne trike. Imeli smo se super mislim, da smo smučali pet ur.« (Tjaša)

»Po kosilu smo raziskali hotel, po raziskovanju nam je učitelj Miran Čeligoj razložil mednarodna pravila smučanja. Takrat smo učitelju Miranu postavili par vprašanj.« (Samed)

»No in potem je napočil trenutek (bobni prosim) smučanja in učenja!!! Jupi!!! (Lara)

 

 

(Skupno 1.668 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost