Skoči na glavno vsebino

Zjutraj smo se zbudili v malo oblačno, a vendar sončno jutro. Imeli smo zajtrk po svoji izbiri, nato pa smo se odpravili v gozd. Nedaleč stran smo se ustavili ob plezalni steni in vrvni žičnici, ki sta jo za nas pripravili učitelja Samo in Mojca. Povzpeli smo se po plezalni steni in se nato spustili po vrvni žičnici-tirolki. Če si želel, si lahko šel dvakrat. Nato smo se vrnili v dom, kjer smo imeli malico, nato pa nas je čakalo preživetje v naravi. 

V gozdu smo nabrali dračje, veje ter suho listje. Zložili smo ji v piramido in z vžigalico prižgali ogenj. Nato nam je učitelj Samo povedal še nekaj o preživetju v naravi. Rzdelil nam je kresila in vato, katere smo poskušali zažgati. Uspelo nam je!

Počasi smo se odpravili proti domu, kjer so nam postregli z zrezki in krompirjem iz pečice.

Po kosilu smo imelu uro prostega časa. Nekateri so bili zunaj, nekateri pa so se igrali družabne igre. Popoldne nas je vreme presenetilo,  saj je začelo snežiti. Vseeno smo odšli na lokostrelstvol, saj je strelišče pod streho. Čeprav nas je malo zeblo, nam je bilo všeč. Ko smo se vrnili, smo se najprej igrali igro, da bi se malo bolje spoznali. Kasneje pa smo izdelali pršilo proti klopom in mazilo za ustnice ter se igrali družabne igre. Imeli smo tudi nekaj prostega časa, v katerem smo se igrali, različne igre, se pogovarjali,…. Še prej pa smo pojedli špagete s paradižnikovo oomako.

Po tem smo odšli na sprehod in se vmes kepali. Preoblekli smo se in se nato šli igro, kjer smo metali kocko in po domu iskali oštevilčena vprašanja. Po koncu te igre, smo si izbrali nagrade, zmagovalci seveda prvi. Nato sta nam učiteljici podelili posebna priznanja za NAJBOLJŠE PRIŽIGALKE OGNJA,  NAJBOLJŠEGA NEZELENJAVOJEDCA, NAJBOLJŠE LOVILKE SNEŽINK,….

Po tem smo se odpravili v sobe in se počasi odpravili spat.

Lena, Alena in Pija  

(Skupno 224 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost