Skoči na glavno vsebino

PETEK, 28.9.2018

V PIVKO SE VRAČAMO  DANES MED 16.00 IN 16.30.

ČETRTEK, 27.9.2018

Še zadnjič se vam oglašamo iz Črmošnjic. Tudi danes smo se imeli super.. Ponovno smo bili ob potoku in spuščali splave ter postavljali mlinčke. Popoldne smo si ogledali bližnji Semič. Sprehodili smo se po sadnem vrtu dr. Derganca in odšli na izvir reke Krupe. Zadnji večer v Črmošnjicah smo si popestrili z večernim rajanjem.

  

SREDA, 26.9.2018

Po obilnem zajtrku smo se tretji dan našega bivanja v Črmošnjicah preizkušali v streljanju z lokom. Raziskovali smo Divji potok in si ogledali ostanke mlina. Po kosilu smo po načrtu sestavljali klopotce in preizkušali, kako se gibljejo voziček, avtomobilček in sanke. Večer smo zaključili z igranjem miselnih iger.

TOREK, 25.9.2018

Drugi dan smo se zbudili v hladno in jasno jutro. Izvedli smo vse načrtovane dejavnosti. Poglabljali smo svoje znanje o nebesnih telesih, zvečer pa smo na nebu opazovali ozvezdja. Učenci so preizkusili svoje spretnosti na nizki plezalni steni. V potoku smo iskali živali in jih v učilnici še natančneje spoznali. V peskovniku smo postavili maketo Črmošnjic. Dan smo zaključili z igranjem družabnih iger.

PONEDELJEK, 24.9.2018

Prva popoldanska dejavnost je bil sprehod po Črmošnjicah in raziskovanje kraja, v katerem bomo preživeli naslednjih pet dni. Ponovili smo osnove orientacije in se preizkušali v orientaciji s kompasom. Po večerji smo odšli na večerni pohod s petrolejkami na Topli vrh.
Prijetno utrujeni smo hitro zaspali.

 

(Skupno 665 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost