Skoči na glavno vsebino

 

4. DAN

Najpomembnejši dogodek današnjega dne je bilo tekmovanje v smučarskih tekih, kjer smo najhitrejši prejeli medalje. V večernem kvizu smo se dobro odrezali v znanju o zimskih športih in razgibali možgane z reševanjem logičnih nalog.

Komaj čakamo jutrišnjo tekmo na alpskih smučeh, kjer se bomo potegovali za odličja.

Predviden prihod v Pivko je po 16. uri. Natančnejša ura prihoda bo objavljena na  Radiu 94.

 

Hvala vsem, ki ste prispevali k temu, da smo preživeli čudovitih pet dni.

 

3. DAN

Vijugali smo v prečudovitem dnevu. Na progah smo opazili tudi smučarje v starinskih opravah, saj je na smučišču potekalo tekmovanje Partizanske smučine. Vsi smo se že preizkusili na tekaških smučeh. Zvečer smo se sprostili v bazenu.

 

2. DAN

Preko dneva nas je spremljala megla, ki nas ni preveč ovirala in smo izpeljali vse načrtovane aktivnosti na smučišču. Po vrnitvi v mesto smo obiskali Cerkljanski muzej, kjer nam je bila najbolj všeč zbirka laufarjev.

 

1. DAN

V jutranjih urah smo se pripeljali pred hotel, kjer smo odložili prtljago in se odpravili na smučišče. Izvedli smo preizkus znanja smučanja in se razdelili v skupine. Poleg pridobivanja smučarskih veščin se je ena izmed skupin podala še na tekaške smuči. Zvečer pa smo si privoščili sprostitev v lokalnih termah. Fotografij zaradi težav z omrežjem ne moremo objaviti. Poskusili bomo znova jutri.

 

(Skupno 523 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost