Skoči na glavno vsebino

V petek, 23. marca 2018, smo izvedli dobrodelni koncert »SKUPAJ ZMOREMO VEČ«, ki smo ga organizirali v sklopu pridobivanja finančnih sredstev za Šolski sklad, preko katerega krijemo določene stroške učencev iz socialno šibkih družin, nekaj pa ga namenimo tudi za posodabljanje opreme in učil.

Našemu klicu k dobrodelnosti so se prijazno odzvali voditeljica MARJANA GRČMAN, ansambli BISERI, NARCIS, FURMANI,  MELODICUM, HARMONIKARSKI ORKESTER VILIJA MARINŠKA, KLAPA ŠKVADRA, PIKE IN PIKICE, OTROCI IZ VRTCA,  OTROŠKI, MLADINSKI IN UČITELJSKI PEVSKI ZBOR, učenci BOR ŠAJN, IZA in  SAŠA ZAFRED ter nam s  petjem,  glasbo, plesom in hudomušnimi zgodbami  popestrili večer.

Zahvaljujemo se vsem nastopajočim, hkrati pa se zahvaljujemo tudi donatorjem in tistim, ki so nam pomagali pri organizaciji tega dogodka. To so bili:  SITOR STISKALNICE d.o.o., KOPKO d.o.o., MEDITRANS d.o.o., ODPAD d.o.o., ORO MET d.o.o., OBČINA PIVKA, PETER ŽENKO s.p., RADIO 94, PGD PIVKA, MARJAN KORENT.

S pomočjo vseh navedenih  smo skupaj zbrali 2.460 eur in se tako približali uresničitvi naše želje po novem lesarskem stroju.

Hvala tudi zavodu  VASCOM za snemanje koncerta.

(Skupno 169 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost