Skoči na glavno vsebino

Spoštovani!

Do začetka novega šolskega leta nas loči samo še nekaj dni, priprave nanj pa so v polnem teku. Upamo, da bo to šolsko leto potekalo nemoteno in bolj umirjeno, kot so bila zadnja leta. 

Za lažji začetek vam posredujemo nekaj napotkov. Informacije bomo sproti dopolnjevali oz. vas o vseh spremembah obveščali.

Prvi šolski dan bo v četrtek, 1. septembra 2022. Učenci od 2. do 9. razreda začnejo s poukom ob 8.15 in ga vsi končajo po 4. šolski uri, tj. ob 11.45. Prvi dve uri bosta namenjeni razrednim zadevam, ostali dve pa bosta potekali  po urniku. Učenci naj s seboj prinesejo šolsko torbo, peresnico, beležko ter šolske copate.

Zelo pomembno je, da v šolo prihajajo zdravi otroci, saj bomo le tako lahko zagotovili zdravo učno okolje za vse učence.

  • 1. september 2022 bo pomemben dan tudi za prvošolce, saj bodo prvič prestopili šolski prag. Starši ste informacijo o sprejemu že prejeli. Vabimo vas na sprejem ob 10.30, ki bo v večnamenski športni dvorani Skala. 
  • Učenci vozači pridejo v šolo skladno z voznim redom avtobusov, ki ostaja enak in je objavljen na šolski spletni strani.
  • Samo 1. septembra pa bodo avtobusni prevozi potekali po naslednjem voznem redu:

NOMAGO:

Odvoz za linijo Selce ob 12.00

Odvoz linija Juršče in Zagorje ob 12.10

Podružnica Šmihel – odvozi  od 12.00 do 12.10

EDO TOURS

Odvoz linija Slovenska vas, Gradec ob 12.00

Odvoz linija Kal, Narin, Mala Pristava ob 12.10

  • Predstavniki PP Postojna, ZŠAM Postojna in MIR Postojna bodo prisotni ob šolskih poteh prvi in drugi teden, v Pivki in Šmihelu dopoldan od 7.00 do 8.30  ter popoldan od 13.00 do 14.00.

Tudi policija je že začela z akcijo »Varna pot v šolo«.

  • Jutranjega varstva prvi dan ne bo. Izvajati ga bomo začeli v petek, 2. septembra 2022. Potekalo bo od 5.45 dalje. Za varstvo vozačev bo poskrbljeno.
  • Podaljšano bivanje bo prvi šolski dan organizirano po potrebi glede na prijave preko obrazca na šolski spletni strani.
  • Urniki oddelkov bodo do začetka pouka dostopni preko eAsistenta.
  • Prvi šolski dan bo organizirana šolska malica za vse učence, kosila in popoldanske malice pa ne bo. Učenci, ki bodo v podaljšanem bivanju dlje časa, naj imajo po potrebi s seboj kakšen prigrizek.

ŽELIMO VAM PRIJETEN ZAČETEK NOVEGA ŠOLSKEGA LETA.

Kolektiv OŠ Pivka

(Skupno 980 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost