Skoči na glavno vsebino

Ekspresivno to seveda pomeni, da nam je nekaj uspelo. Le kaj? Naša šola je sklenila sodelovanje s Konjeniškim klubom Postojna. Druži nas projekt, ki se imenuje Biti na konju. Naši učenci so se najprej preizkusili v risanju konjev. Z ilustracijami smo sodelovali na natečaju Konjeniškega kluba Postojna, ki v sodelovanju z našo šolo pripravlja izobraževalno slikanico o konjih. Poleg izida slikanice nestrpno pričakujemo druge dejavnosti tega projekta, predvsem pa si želimo, da bi nam bile razmere naklonjene in bi si konje lahko ogledali tudi v živo.

Fotografije so nastale v 1. in 2. oddelku podaljšanega bivanja.

Avtorica risbe je učenka Lara iz 7.b.

»Slikanica je del aktivnosti operacije Oblikovanje novega produkta – biti na konju, ki je sofinancirana iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP). Za vsebino je/sta odgovorna Konjeniški klub Postojna in Osnovna šola Pivka. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa  razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.«

V soboto, 27.3.2021, smo povabili naše učence, da skupaj s starši na sprehodu poberejo smeti v naravi in tako sodelujejo na čistilni akciji.

Osnovna šola Pivka
(Skupno 259 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost