Skoči na glavno vsebino

Z letošnjim šolskim letom je Osnovna šola Pivka, skupaj s tremi drugimi šolami iz Italije, Poljske in Španije, začela z novim mednarodnim projektom EUvrednote za inkluzijo. Med prvimi aktivnostmi je bil natečaj za izdelavo projektnega logotipa, ki bi  najprej potekal na vsaki partnerski šoli. Zmagovalni logotip bi bil nato poslan na koordinatorsko šolo v Španiji, kjer bi kandidiral z ostalimi logotipi za logotip projekta. 

Izdelavo logotipa se je na naši šoli lotilo osemnajst dobrih likovnikov od 6. do 9. razreda. V torek, 2. 2. 2021, smo preko spleta izvedli glasovanje za najlepšega. H glasovanju so bili povabljeni vsi učitelji šole in učenci od 4. do 9. razreda.

Vsi prejeti logotipi so bili zelo lepi. Zato pohvala tistim učencem, ki so si vzeli čas in trud pri svojem ustvarjanju. Zahvalile bi se tudi  vsem učencem in učiteljem, ki so sodelovali pri glasovanju za najlepšega.

Rezultati:

1.mesto logotip učenke SOFIJE iz 8.B

2. mesto logotip učenca JANA iz 7.A

3. mesto logotip učenke AJDE iz 6.B

Vsem trem iskrene čestitke!

Logotip učenke Sofije bomo poslali v Španijo, kjer se bo z ostalimi logotipi potegoval za simbolični logotip celotnega Erasmus+ projekta.

Magdalena Bobek in Mariza Golle

(Skupno 230 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost