Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 22. 12.2022, smo obeležili prihajajoč državni praznik in se v čarobnem decembrskem času s pomočjo rdečega paketa obdali s srečo in zadovoljstvom.

Prireditev so povezovale učenke Tajda, Nika in Julija. Julija, ki je del prireditve odigrala v vlogi babice, je pripravila rdeči paket. Nika in Tajda sta ga nato predali otrokom, ti pa so ga podali naprej. Tako je rdeči paket potoval med nastopajočimi skozi prireditev in opravljal svoje poslanstvo. Nastopil je otroški in mladinski pevski zbor, pevski zbor učiteljic, dva šolska benda, Mladi Šempjetrci in Neprešteti s pevkama Lano in Fiono. Zaplesali so nam prvošolčki ter Pikice in Pike. Drugošolci so zapeli ob Jerneju, ki je zaigral na harmoniko. Četrtošolci so nam povedali, kaj jim pomeni sreča. Šestošolke so nastopile z deklamacijo, petošolci pa z razigrano pesmijo. Nagovorila nas je tudi gospa ravnateljica in nas med drugim opomnila, da si med prazniki vzemimo predvsem čas drug za drugega.

Ob koncu so učenci rdeči paket odprli ter srečo in zadovoljstvo razširili vse naokrog.

Hvala vsem obiskovalcem, ki ste praznovali z nami in hvala za vse prostovoljne prispevke, ki ste jih namenili za šolski sklad.

Monika Čebulj

(Skupno 381 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost