Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 14. 6. 2021, se je generacija učencev, rojenih 2006 (šolski prag je prestopila leta 2012), na valeti, ki se je letos odvijala v dvorani Krpanovega doma, poslovila od osnovnošolskega življenja in učiteljev, ki so jih vseh devet let bogatili z znanjem in izkušnjami.

V programu, ki so ga pripravili z razredničarkama, so se zazrli v preteklost in se spomnili svojih prvih korakov ob prestopu šolskega praga ter obudili spomine na skupne trenutke, ki bodo za vedno ostali v njihovih srcih. Oba deveta razreda sta se staršem in učiteljem predstavila tudi s krajšima filmoma, ki so ju učenci posneli in oblikovali sami. Program so obogatili še s številnimi glasbenimi točkami – z vedrimi pesmimi in zvoki veselih harmonik, kitar in trobente. V osrednjem delu prireditve sta ravnateljica Alenka Tomšič in knjižničarka najuspešnejšim učencem in pridnim bralcem podelili priznanja ter knjižne nagrade.

V torek, 15. 6. 2021, so osmošolcem še predali ključ, prejeli spričevala, se posladkali s slastno torto in se dokončno poslovili.

Našim devetošolcem ob zaključku osnovnošolske poti iskreno čestitamo in želimo lepe počitnice ter veliko uspeha na novih poteh!

Razredničarki Tanja Marušič in Tanja Stavanja

(Skupno 478 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost