Skoči na glavno vsebino

Jutri, 3. 6. 2020, se v šolo vračajo še učenci od 6. do 8. razreda.  Pouk bo organiziran po priporočilih zdravstvene stroke (NIJZ) in bo potekal samo v matični učilnici oddelka.
1. V šolo vstopajo le zdravi učenci, kar starši potrdite s podpisano Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo, ki jo učenci prvi dan oddajo dežurnemu učitelju pri vhodu.
2. Učenci bodo vstopali v šolo in izstopali iz nje skozi vhod v novo avlo.
3. Pri vhodu se učenci preobujejo in obutev/oblačila odložijo v garderobi. Nato gredo v svojo matično učilnico, kjer si temeljito umijejo roke.

6.a SLJ1
6.b MAT1
6.c GEO
7.a TJA2
7.b GUM
8.a SLJ2
8.b TJA1
9.a GOS
9.b ZGO

4. Še vedno veljajo vsa zdravstvena priporočila: upoštevanje varne medsebojne razdalje, higiena rok in kašlja, maska je priporočljiva na hodnikih in avtobusu.
5. Pouk bo 3. 6. 2020 potekal po spodnjem urniku. Urnik za naslednje dni bodo učenci dobili v šoli oziroma bo objavljen na oglasni deski v avli.

URA/DAN 6.a 6.b 6.c 7.a 7.b 8.a 8.b 9.a 9.b
0. IUP IUP
1. ZGO SLJ SLJ TJA TJA GUM KEM MAT MAT
2. NAR GUM ZGO MAT MAT TJA TJA SLJ SLJ
3. SLJ TJA LUM GUM NAR MAT MAT ZGO KEM
4. ŠPO MAT ŠPO LUM NAR SLJ SLJ KEM GEO
5. ŠPO MAT LUM BIO
6. IUP IUP

6. Predmeti, kjer se učenci združujejo iz več razredov,  se  bodo do realizacije ur izvajali še na daljavo, o čemer bodo učence obvestili učitelji.
7. Ure ŠPO in tudi kakšna ura pouka bodo potekale na zunanjih površinah,  zato naj bodo učenci primerno obuti in oblečeni.
8. Prostori se bodo veliko zračili, zato naj imajo učenci s seboj dodatna oblačila. Priporočamo pa tudi stekleničko z vodo.
9. Zaradi omejenega števila mest v jedilnici, je za kosilo izdelan razpored, ki ga prilagajamo vsakodnevno glede na urnike učencev. Prav tu vas prosimo še za dodatno razumevanje situacije.

5. in 6. uro imajo učenci  možnost počakati na kosilo in šolski  avtobus  v učilnici SLJ – nova avla.

Zavedamo se, da ukrepi spreminjajo običajni šolski vsakdan, a vas prosimo, da jih sprejmete z razumevanjem in  jih upoštevate. Prosimo vas tudi za strpnost, da v obojestransko zadovoljstvo zaključimo to nenavadno šolsko leto.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav!                                                                                                Vodstvo šole

 

(Skupno 763 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost