Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

V petek, 13.3.2020, smo vas preko programa eAsistent obvestili o izvajanju pouka na daljavo, in sicer  od ponedeljka, 16.3.2020 dalje. Ponovno vas obveščamo, da navodila za delo za učence od 1. do 3. razreda posredujejo razredničarke preko eAsisitenta, učenci od 4. do 9. razreda pa jih  najdejo na posebnem spletnem mestu, katerega naslov je bil prav tako posredovan.

Še enkrat vas naprošamo, da vzpodbujate otroke, da delu za šolo namenijo zaenkrat vsaj dve uri na dan, delo naj opravljajo sproti in kar se da samostojno. Komunikacija z učitelji je možna preko elektronske pošte in eAsistenta, elektronski naslovi učiteljev so  objavljeni na omenjeni spletni strani.  Vzpodbujamo sprotno obveščanje učiteljev o opravljenemu delu in morebitnih težavah. Prav tako so objavljeni elektronski naslovi svetovalnih delavk za pomoč in podporo, v kolikor njihovo pomoč potrebujete.

Prosimo starše, ki nam še niso posredovali svojih elektronskih naslovov, da to čimprej storijo, saj bodo le tako na tekočem s sporočili, ki jih posredujemo vsem staršem preko eAsistenta.  Sporočilo z imenom in priimkom učenca ter elektronskim naslovom posredujte na elektronski naslov meta.kirn@os-pivka.si.

Vsi skupaj delujmo v skladu z navodili za zajezitev širjenja epidemije, da se bomo čimprej lahko ponovno srečali. Ostanite zdravi in  srečno!

(Skupno 1.094 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost