Skoči na glavno vsebino

V petek, 12. 6. 2020, so se devetošolci OŠ Pivka na svečanem zaključku poslovili od osnovnošolskega življenja in učiteljev, ki so jih na tej poti bogatili z znanjem in izkušnjami, saj so prispeli na križišče življenja in poti jih bodo vodile v različne šole na vse strani.
V programu, ki so ga devetošolci pripravili z razredničarkama, so se učenci zazrli v preteklost in se spomnili svojih prvih korakov ob prestopu šolskega praga, obudili so tudi spomine na skupna potepanja in dejanja, s katerimi so začinili osnovnošolsko pot. Oba deveta razreda pa sta svojo sled pustila tudi na krajšem filmu, ki so ga predstavili staršem in učiteljem.
Maloštevilna generacija dečkov in deklic je dokazala, da se z delavnostjo, marljivostjo, trudom in vztrajnostjo marsikaj doseže, saj je bilo vseh devet let učno zelo uspešnih kar 10 učencev. Ti učenci so si znanje in izkušnje nabirali na tekmovanjih, kjer so posegali tudi po žlahtnih priznanjih, ki jih je učencem predala ravnateljica Alenka Tomšič. Priznanje za športnika šole je prejel Domen Grzetič iz 9. a.

V ponedeljek, 15.6.2020, so pripravili še predajo ključa, zaigrali nekaj poskočnih na šolskih hodnikih in razrezali torto. Sledila je še podelitev spričeval in dokončno slovo.

(Skupno 1.955 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost