Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Priprave na novo šolsko leto 2021/22 so že v teku.
Izbirni postopek za obvezne izbirne predmete za učence, ki v letošnjem letu obiskujejo 6., 7. in 8. razred in neobvezne izbirne predmete za učence, ki v letošnjem letu obiskujejo 3., 4., 5. razred, poteka preko spletne aplikacije eAsistent za starše.  Aplikacija bo odprta od 14. do 30. aprila 2021. Za izvedbo izbirnega postopka mora imeti vsaj eden izmed staršev vsaj osnovni brezplačen paket eAsistent.

Postopek prijave za neobvezne izbirne predmete za učence, ki trenutno obiskujejo 6., 7. in 8. razred:

  1. Preberite si navodila in predstavitve obveznih izbirnih predmetov, ki jih ponuja šola za naslednje šolsko leto. Pod vsakim izbirnim predmetom je dodan še nagovor učiteljev, ki lahko poučujejo posamezni predmet.
  2. Prijavite se v eAsistent za starše.
  3. Na desni strani pod rubriko Izbirni predmeti kliknite moder gumb Uredi.
  4. Po navodilih izberite in rangirajte vsaj pet obveznih izbirnih predmetov, ki bi jih vaš otrok obiskoval  v naslednjem šolskem letu.

Postopek prijave za neobvezne izbirne predmete za učence, ki trenutno obiskujejo 3., 4. in 5. razred:

  1. Preberite si navodila in predstavitve neobveznih izbirnih predmetov, ki jih ponuja šola za naslednje šolsko leto. Pod vsakim izbirnim predmetom je v okvirčku še nagovor učiteljev učencem.
  2. Prijavite se v eAsistent za starše.
  3. Kliknite na modri gumb Izberi predmete in sledite navodilom.
  4. Po navodilih izberite največ 2 uri neobveznih izbirnih predmetov, ki bi jih vaš otrok obiskoval  v naslednjem šolskem letu.
(Skupno 660 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost