Skoči na glavno vsebino

Tokratno delo na daljavo  so nam popestrili »eksperti« iz Hiše eksperimentov. Pripravili so nam »letečo« delavnico in »plinasto« dogodivščino. Na video delavnici smo skupaj izdelovali abecedne bumerange in okrogla letala, ki zares letijo zeeeeeelo daleč. Pri »plinasti« dogodivščini pa smo večkrat obstali odprtih ust, saj se da s tekočim dušikom zares pričarati prav neverjetne stvari (od rože ostanejo le še posušeni cvetovi, balon se sam od sebe napihne in spusti, banana postane….ne Banananjam ampak nekaj popolnoma drugega ;)).

Kako smo se imeli pa lahko vidite še v spodnjih zapisih in komentarjih.

Meni je bila delavnica všeč, od tega pa najbolj o plinih. Izvedela sem kako narediti bumerang in letalo, pa tudi veliko o plinih. Delavnica je bila zabavna in smešna, bilo mi je všeč kako so vse razložili na lep in zabaven način. Vse sem si zapomnila in mislim, da je bilo vse v redu.

Z.C.

Zdelo se mi je super, zabavno in poučno. Najbolj mi je bilo zanimivo, ko smo delali različne poskuse ki jih doma ne moreš narediti in so me presenetili

A.B.

Meni sta bili obe delavnici všeč. Zelo mi je bilo všeč, ko smo delali s tekočim dušikom in smo v nekaj trenutkh zamrznili nagelj ter kako se je balon v prisotnoti dušika izpraznil. Prav tako pa mi je bilo zelo všeč delanje latalc, ko smo naredili tisti obroček za katerega nikoli ne bi mislila, da bo tako dobro letel kot je.

L.A.

(Skupno 97 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost