Skoči na glavno vsebino

Tretji četrtek v decembru, 20. 12. 2018, ko smo že pošteno zakorakali v zimski čas, smo se učenci in učitelji OŠ Pivka skupaj s starši in drugimi sorodniki zbrali v šolski telovadnici. Kljub temu, da zunaj še ni bilo snega, je v telovadnici vladalo že pravo zimsko in praznično vzdušje. Nastopajoči so prikazali čudovite glasbene, plesne in igralske točke. Na prireditvi so nastopajoči pokazali svoje talente in se pred tričlansko komisijo borili za vstop v naslednji krog. Seveda je bil izbor točk tako dober, da so se vsi nastopajoči uvrstili v finale.

Čudovito praznično vzdušje, ki smo ga pričarali, pa naj se nadaljuje tudi v prihodnjih decembrskih dneh.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste sodelovali pri pripravi ali izvedbi te prireditve in tudi vsem, ki ste si vzeli čas za ogled. Upamo, da je naša prireditev vse popeljala v prijetne praznike in lep začetek novega leta.

Tadeja Kaluža, Kristina Rojc

Že 5. decembra pa smo se z ličnimi izdelki učencev in učiteljev predstavili na Miklavževem sejmu in nato še  v avli šole. Obiskovalci tako sejma kot novoletne prireditve so za šolski sklad prispevali 507,21 eur. Še enkrat vsem najlepša hvala.

Za letos  smo se od šole poslovili s krajšim kulturnim programom, s katerim smo počastili  dan samostojnosti in enotnosti, ter z ogledom  filmske predstave.

(Skupno 408 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost