Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci! Tudi  letošnje šolsko leto je bilo nekaj posebnega. Pričelo se je skoraj običajno, v upanju, da se  bo virus  poslovil od nas in da se bomo lahko ves čas učili v šolskih klopeh. A ni bilo tako, ponovno smo se morali za kar nekaj mesecev  raziti in nadaljevati s šolanjem na daljavo. Vsem nam je šlo veliko bolje, kot pred letom, saj smo bili že navajeni spletnih orodij.  Ugotovili smo, da nekaterim učencem takšen način kar ustreza, velika večina od vas pa je vseeno čakala, da se ponovno vrnemo v šolske klopi. Vesela sem, da se je to tudi zgodilo in da smo lahko še kar nekaj časa bili skupaj, čeprav v mehurčkih,  in tako lažje uresničili nekatere cilje. Verjamem. da se je vsak potrudil po najboljših močeh, saj se učite samo zase, za svoje življenje in ne za druge – učitelje ali starše. Ob zaključku šolskega leta se veselite vseh  uspehov, ki ste jih dosegli, in za katere vam iskreno čestitamo!

Spoštovani starši! Tudi vam iskrena hvala, da ste  v tem neobičajnem letu  spremljali, spodbujali in  nadzorovali delo vaših otrok ter dobro sodelovali s šolo.

Dragi sodelavci! Letošnje leto je bilo naporno tudi za vas. Hvala  za vso energijo, ki ste jo vlagali v svoje delo, se podpirali in sodelovali.

Tako, šolskih dni je konec, in začenjajo se prosti dnevi. Vsem skupaj želim, da jih  izkoristite   za kaj lepega in da počnete stvari, ki jih imate radi. Upam, da se vsi zdravi in polni dobre  energije spet srečamo v šolskih klopeh 1.  septembra.

Ravnateljica: Alenka Tomšič

Vabimo vas, da si ogledate:

(Skupno 401 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost