Skoči na glavno vsebino

Spoštovani donatorji svojega dela dohodnine!

Vsako leto je v mesecu decembru v Uradnem listu RS objavljen Sklep o določitvi upravičencev do donacij, katerega sestavni del je seznam upravičencev do donacij, katerim lahko davčni zavezanci, rezidenti Republike Slovenije, namenijo del  dohodnine. V Uradnem listu št. 140/20 tokrat na seznamu  ni Sklada 05 – ustanove za družbene naložbe, preko katerega smo zbirali sredstva za nadstandardni program naše šole.
V skladu z zapisanim vas torej obveščamo, da naš Šolski sklad trenutno ne more biti  prejemnik sredstev iz tega vira, zato predlagamo, da svoj del dohodnine namenite drugim organizacijam.
Zahvaljujemo se vam za dosedanje sodelovanje, saj smo s tako pridobljenimi  sredstvi v zadnjih letih obnovili gospodinjsko učilnico in  kupili 18 kinestetičnih miz, ki  imajo za učence tudi terapevtski učinek.

Tudi v prihodnje bomo veseli vseh vaših prispevkov, ki nam jih lahko nakažete na naš transakcijski račun 01100-6000037950 sklic 290029-5000, s pripisom namena »šolski sklad«.  Z vsemi sredstvi skrbno ravnamo in jih preudarno porabljamo za izboljšave zavoda.  

(Skupno 180 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost