Skoči na glavno vsebino

petek, 17.9.2021

Učenci 3.abc se bodo iz CŠOD Burja vrnili danes ob 15.00.

sreda, 15. 9. 2021

Spoznavali smo postopek pridobivanja soli, različne vrste soli. Z razgledne točke smo si ogledali soline. Seveda smo tudi veliko plavali. Vedno boljši plavalci postajamo. Popoldan smo si po dolgem sprehodu privoščili sladoled in preizkusili mini zip-line. Super je bilo.

torek, 14.9.2021

Sprehodili smo se skozi park Forma Viva v bližini doma in si ogledali skulpture znanih umetnikov. Tudi sami smo se preizkusili v kiparjenju iz siporeksovih blokov. Seveda smo tudi plavali. Popoldan smo se z barko Solinarko odpeljali v Piran. Tam smo občudovali morsko življenje v mestnem Akvariju Piran. Sprehodili smo se po prelepem Piranu in občudovali obzidje, Tartinijev trg, mestne uličice in se povzpeli do cerkvice sv. Jurija s prečudovitim razgledom. Zvečer smo polni prijetnih vtisov zgodaj zaspali.

Ponedeljek, 13.9.2021

Na cilj smo srečno prispeli, se razporedili po sobah in oblekli kopalke. Preverjali smo naše znanje plavanja v pokritem, ogrevanem bazenu. Raziskovali smo življenje v priobalnem pasu. Vsi se dobro počutimo in se že veselimo novih dogodivščin.

(Skupno 1.644 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost